Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Grymt snygg!!

Av Pernilla - 22 januari 2010 15:18

 


  Ja han är grymt snygg Rex....


 
 
Ingen bild

västgötaspetsvän

22 januari 2010 18:25

Snygg é bara förnamnet!

Varför var inte han med på My Dog? Med Din intelligens o hans utseende så hade ni kammat hem hela rubbet. (Han måste väl oxå vara släkt med BIS-vinnaren om hans pappa är det! Själv tycker jag att Rex har mycket mera utstrålning)

 
Ingen bild

Greta

22 januari 2010 20:01

Instämmer. Rex är ursnygg! Det finns så många bra västgötar nu. Kanske dax med lite variation på prispallen i fortsättningen? Ska bli intressant o se om nån domare vågar sätta upp en annan hund med bättre könsprägel och mera rastypisk.

Helt rätt att Skogsbygdens tiken vunnit i showringen men Bir vinsterna har det gått slenterian i. Det är där avelsresultatet ska bedömas och där rasstandarden ska följas. Då finns det många lika bra OCH bättre västgötaspetsar som förtjänar en chans.............

 
Ingen bild

västgötaspetsvän

22 januari 2010 20:11

Jag tror inte det Greta. Kolla bara på SKVs rasmonter på My Dog i Göteborg. Där hade man gjort det enkelt för sej, och domarna, en jättestor bild på BIS-vinnaren på Stora Stockholm med ägare var det enda i montern (förutom tre fårskinn på ett bord, en svensk flagga och några A-4 foton). Budskapet kunde inte vara tydligare.

Det kommer inte att hjälpa hur bra några andra hundar är. Marknadsföringen är för stark. Bara o gilla läget.

 
Angelica

Angelica

22 januari 2010 22:40

Västgötaspetsvän.... den 13 november efterlyste Nillakort på västgöraspetsar som de kund förstora upp till A4 format. Jag tror inte att det var så många som kom in men hade fler personer engagerat sig kanske inte marknadsföringen hade varit så svår att ändra på.

Själv har jag ingen västgötaspets så jag kunde inte bidra med så mycket mer än att ge Nilla de kort jag tagit på hennes hundar.

Istället för att så många skall tycka till om det som dessa engagerade personer gör så ta klivet och våga vara delaktig själva istället för att snacka och gömma er bakom alias. Våga stå för er åsikt.

http://kortoannat.blogspot.com

 
Ingen bild

Karin L

25 januari 2010 07:56

Jag var med och stod i montern. Västgötavän är varmt välkommen nästa år och hjälpa till med bilder, monterbygge m.m Som sagt det efterlystes bilder, men det var inte mycket som kom in.

 
Lucia

Lucia

26 januari 2010 13:11

Hej alla,
Jag tror/vet att många med mig saknar dator och därför missar en massa saker som t ex Pernillas upprop.

Det var därför som vi startade Nord -syd - öst - väst när jag satt som ordförande i SKV. För att bland annat bilda nätverk så att informationen skulle nå ut bättre.

Nu har man från SKVs styrelses sida insett att det inte behövs några nätverk ute bland medlemmarna och skrotat det systemet och nu är vi hänvisade till tidningen/4 ggr/år samt internet.

Vad det gäller montermaterial så har jag en helt färdig monter här hemma, var monteranvarig under de år jag satt ordförande, Marianne Sandberg, har tyvärr glömt hennes namn som gift, har massor med bildmaterial som är inplastat och framtaget för klubbens räkning för klubbens pengar. Hon har även en del eget material som vi sökert får låna. Det finns även "skärmar" framtagna någonstans. Jag använde skärmarna när jag reprensenterade SKV och Västgötaspetsen på diverse aktiviteter som lantrasdagar - medeltida dagar m m.

SKVs styrelse vet mycket väl om detta, Jag informerade själv nuvarande ordföranden Jan Helgesson förra året när jag ringde honom angående frågeställningen:" Varför är inte SKV representerat på My Dog i Västra Götaland med rasmonter när man lägger ned mycket kraft och möda på Stora Stockholm? Jag erbjöd mig då att ansvara för montern i Göteborg eftersom jag har en helt färdig monter stående men föreslogs istället att jag skulle anordna en inofficiell utställning för alla raser för att dra in pengar till klubben.

Jag har varit monteransvarig för polismyndigheten i Västra Götaland och representerat denna på Säkerhetmässor och Dagens Hushåll m m under en 10 års period så sätta upp en helt färdig monter, bemanna den samt ta fram inormationsmaterial är inte något som jag ser som alltför betungande.

Nu skall inte enbart en person göra samma sak hela tiden utan jag tycker att det är väldigt roligt att nya medlemmar engagerar sig och tar över men alla behöver inte uppfinna hjulet på nytt när det finns erfarenhet och kompentens samt mycket bra material sedan tidigare att ösa ur.

Vad beträffar utformningen av årets monter var den mycket olycklig, och jag vet att monterkommittéen inte var enig angående innehållet. En rasmonter skall vara neutral. Får inte favorisera enskilda uppfödare. Klubben skal vara till för alla.

Det var tråkigt för den aktuella kenneln att behöva chavottera så för det föder alltid negativa tankar och kommentarer. Var ägaren tillfrågad? Hade styrelsen givit sitt medgivande till monterns olyckliga utformning? I så fall borde man med hänsyn till medlemmarna och speciellt den inblandade kenneln avstyrt det hela.

Jätteroligt ATT det blev en monter i år på MY DOG: Jag fick många positiva kommentarer från Västra Kennelklubben! (Undantaget lapsusen med fotot)

http://www.vastgotaspets.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 22 oktober 2012 13:38

Ja det var det jag hade 😃 inget farligt, men jäkligt jobbigt då jag mår illa, är yr och vinglar lite 😣 men det ska snart vara bra igen 😉 Sen när jag mår bra ska jag ta tag i min vikt, har gått upp lite sen jag slutade rök...

Av Pernilla - 22 oktober 2012 08:48

Så här dålig som jag är nu, har jag nog aldrig varit 😢 det började för tre veckor sen och håller på än 😞 först var jag sjuk i influensan ( hostan är kvar fortfarande) sen fick jag en infektion på högra ögat, den har gett med sig, nu i...

Av Pernilla - 25 augusti 2012 11:56

Jag fick ett brev, ett brev fullt av smärta och sorg, sorg över en sjuk hund ,en hund som fick avlivas pga epilepsi, ingen ska behöva uppleva det ! Vem bär ansvaret ? Uppfödarna ? Ja jag tycker det, det är bara dom som kan utesluta hundar med epileps...

Av Pernilla - 10 juli 2012 20:44

Nu är det ruggigt länge sen jag bloggade ☺ ska skärpa mig 😏återkommer inom kort 😘...

Av Pernilla - 15 augusti 2011 09:34


Ja nu var man åter i Sverige, regniga Sverige för att vara exakt   fast det är rätt skönt, det var ju rätt varmt nere i Makedonien ca +32 i snitt, vissa dagar + 42      Jag har 1 vecka kvar på semestern, men längar faktiskt lite tillbaka till job...

Presentation


Välkommen till min blogg, den handlar mig & mina Västgötaspetsar Rocky & Rex
Och om dom aktiviteter som jag & andra här i Väst kommer att ha!

Vädret hos mig.....

Omröstning

Hur mycket är din Västgötaspets ute på promenad under en hel dag?
 Ca 1 tim
 Ca 2 tim
 Ca 3 tim
 Ca 4tim
 Ca 5 tim eller mer

Tiden går......

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Bloggvärde

RSS


Skapa flashcards