Direktlänk till inlägg 30 augusti 2007

God Morgon

Av Pernilla - 30 augusti 2007 06:00

Dagens citat



Ha inte för bråttom att nå toppen, för när du väl är där finns bara en väg kvar - nedåt.






Jaha då var det dax att jobba i två dagar, sen är jag ledig i 9dagar GÖTT!!


Jag har börjat att försöka sätta mig in i detta med ögonlysning och ju mer jag lär mig desto mer frustrerad blir jag att man har dragit i gång det hos västgötaspetsen, räckte det inte med Hd tjatet, vill man verkligen inte att vår fina ras ska räknas som frisk??



Vad ska man hitta på att leta efter nästa gång? AD!!


Västgötaspetsen HAR inte problem med ögonen dom har inte problem med höfterna det enda dom har problem med är människor som letar fel på dom, vad vill dessa människor uppnå Berömelse? Ära? för att hitta något? eller vad?





Jisses ge er nu, fokusera på sådant som verkligen finns!

Tandförluster, för mycket vitt, pälskvaliten & buskisavel....





I kväll är det kurs start, vi har bestämt att vi börjar med teorin så är den avklarad. Ingen kaffetant får vi (Jäkla Linda *S*) bara sviker oss instruktörer på torsdag kvällar, mutter mutter......*S*





Ska gå ettan med Rocky tänkte jag, Rex vet jag inte än, kanske kör jag ettan på honom med, på lördag kör vi även i gång med Småtassarna (vår barn & ungdomsgrupp), det är såå kul, tyvärr hinner jag inte vara med varje gång, men Linda & Therese sköter det alldeles utmärkt själva....




Hoppas att ni får en bra dag!!


Kram Nilla

 
 
Linda

Linda

30 augusti 2007 06:48

Visst är jag förjävlig *ASG*,men 4st kaffe tokiga kaffekärringar fixar det lätt..."fniss"och så Iris som KAN termosbryggaren bäst oxå...en bonus!HIHIHI!

http://lindaocarmen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Peter

30 augusti 2007 13:10

Ögonvet. Eva Gustavsson berättade en gång att kollegorna stönade av förtvivlan på deras ögonsymposier om någon av dem tog upp ämnet PRICKAR (är nog att jämställa med de FLÄCKAR man nu hittar i vgsp-ars ögon).
Hon berättade att att det var mycket vanligt förekommande med prickar av olika slag men ingen kunde fastställa vad det var.

Det måste vara denna frågeställning tillkallade "experter" nu bestämt sig för att lösa (och göra sig ett namn på). Och västgötafolket ställer upp i givakt.... så snart det finns en "sjukdom" att leta efter.

Som någon så klokt sa så finns det andra bättre lämpade raser MED ögonproblem att forska på. Att ge sig på en ras UTAN problem måste väl vara som att (förlåt uttrycket) famla i blindo.

De bör nog istället forska på en ras där uppfödare/medlemmar KAN HANDSKAS med kunskapen utan att hysteriskt stänga linjer i ren förskräckelse för något okänt.

 
Ingen bild

Arg

31 augusti 2007 17:47

Pernilla.

Det finns västgötaspetsar med dessa förändringar i ögon i Finland - och i Sverige! - som har blivit BLINDA eller som ser värre i mörk. Du vet INGENTING när du påstår att vgs har INGEN problem vad som helst i ögonen. Var snäll och sluta din "krig" för du inte vet vad du talar om. Finska & amerikanska forskare säger att DET ÄR PRA SOM ÄR TYPISK TILL DENNA RAS!!!! Surfa runt nätet för att lära dig vad PRA betyder om du vet inte.

Synd, att uppfödare i alla andra länder är mer intresserat om rasens sundhet än uppfödare i rasens hemland. Vi vet inte skulle vi skratta eller gråta!

Jag är glad att du föder inte up vgs och tänker på att byta ras. Vår kära ras behöver inte människor som tycker att det är viktigare avla bort mjuk päls än sjukdom som kan leda till blindhet! Fy skäms!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 22 oktober 2012 13:38

Ja det var det jag hade 😃 inget farligt, men jäkligt jobbigt då jag mår illa, är yr och vinglar lite 😣 men det ska snart vara bra igen 😉 Sen när jag mår bra ska jag ta tag i min vikt, har gått upp lite sen jag slutade rök...

Av Pernilla - 22 oktober 2012 08:48

Så här dålig som jag är nu, har jag nog aldrig varit 😢 det började för tre veckor sen och håller på än 😞 först var jag sjuk i influensan ( hostan är kvar fortfarande) sen fick jag en infektion på högra ögat, den har gett med sig, nu i...

Av Pernilla - 25 augusti 2012 11:56

Jag fick ett brev, ett brev fullt av smärta och sorg, sorg över en sjuk hund ,en hund som fick avlivas pga epilepsi, ingen ska behöva uppleva det ! Vem bär ansvaret ? Uppfödarna ? Ja jag tycker det, det är bara dom som kan utesluta hundar med epileps...

Av Pernilla - 10 juli 2012 20:44

Nu är det ruggigt länge sen jag bloggade ☺ ska skärpa mig 😏återkommer inom kort 😘...

Av Pernilla - 15 augusti 2011 09:34


Ja nu var man åter i Sverige, regniga Sverige för att vara exakt   fast det är rätt skönt, det var ju rätt varmt nere i Makedonien ca +32 i snitt, vissa dagar + 42      Jag har 1 vecka kvar på semestern, men längar faktiskt lite tillbaka till job...

Presentation


Välkommen till min blogg, den handlar mig & mina Västgötaspetsar Rocky & Rex
Och om dom aktiviteter som jag & andra här i Väst kommer att ha!

Vädret hos mig.....

Omröstning

Hur mycket är din Västgötaspets ute på promenad under en hel dag?
 Ca 1 tim
 Ca 2 tim
 Ca 3 tim
 Ca 4tim
 Ca 5 tim eller mer

Tiden går......

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Bloggvärde

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards